Jumaat, Februari 05, 2016

Nah!!! Dek kerana Ghairah sangat, dah tak pasal - pasal je Si Mahfuz Bean tu hilang kemaluan bila sifat ke-MUNAFIK-kan dia ditonjolkan dikhalayak ramai secara terang - terangan.

Sejak timbulnya isu kemelut kepimpinan yang melanda Negeri Kedah baru - baru ni, awal - awal lagi Si Mahfuz Bean tu dah memilih untuk menjadi 'Batu Api' yang menangguk di air yang keruh.

Mungkin kalau sekali tengok, nampak macam hubungan Si Mahfuz Bean tu baik sejak dari dulu lagi. Padahal selama hari ini, mana pernah Si Mahfuz Bean tu baik dengan Menteri Besar UMNO.
Itu termasuk la bekas Menteri Besar Kedah sebelum ini. Pun Si Mahfuz Bean tu tak mempunyai hubungan yang baik. Sebaliknya, bekas Menteri Besar Kedah tu la musuh Si Mahfuz Bean tu.

Punya la hinanya bekas Menteri Besar Kedah tu sehingga Si Mahfuz Bean tu melabelkan dia sebagai 'Mat Blur' dalam sesi ceramah yang diadakan sewaktu Pilihan Raya Kecil Sungai Limau sebelum ini.

Tak cukup setakat itu sahaja, Si Mahfuz Bean tu jugak mendakwa kononnya bapa kepada bekas Menteri Besar Kedah tu mengamalkan pemerintahan 'Zalim' yang menghalalkan rasuah.

Adakah Mahfuz telah diugut oleh Mukhriz yang pernah dipanggil sebagai "Mat blur" ?????
Posted by Mai Secawan on Thursday, 4 February 2016
Nah! Sekarang dah terpapar sifat MUNAFIK yang dimiliki oleh Si Mahfuz Bean tu secara terbuka. Pun masih ada orang anggap yang Si Mahfuz Bean tu layak nak digelar sebagai pemimpin?


Persoalannya, siapa individu yang Si Mahfuz Bean tu maksudkan dalam video tersebut? Siapa "Mat Blur" tu? Bukah ke "Mat Blur" tu merujuk kepada bekas Menteri Besar Kedah sebelum ini?

ATAU, adakah Si Mahfuz Bean tu juga akan memberikan alasan yang sama seperti Si Ketua Penipu tu? Mungkin dia juga boleh kata, "Suara macam saya, Rupa macam saya. Tapi bukan saya".

Hakikatnya, tindakan Si Mahfuz Bean tu memberi sokongan sebelum ini disifatkan sebagai satu tindakan yang Retorik semata - mata. Apa yang sebenarnya cuba dilakukan oleh Si Mahfuz Bean tu ialah meraih Publisiti Murahan. Bukannya dia ikhlas sangat pun bagi sokongan!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping