Khamis, Mei 05, 2016

Berita terkini! Dilaporkan satu kejadian helikopter awam terhempas sekitar kawasan Sarawak, berhampiran Betong hari ini.

Kehilangan helikopter tersebut mula mendapat perhatian terutama didalam media sosial sejak jam 6 petang tadi.
ANTARA PENUMPANG YANG TERLIBAT
Laporan tidak rasmi setakat ini memaklumkan seramai 5 orang penumpang terlibat dalam kejadian tersebut.

Melalui laman portal Bernama, pihak DCA memaklumkan kejadian tersebut dan pasukan penyelamat sedang dalam usaha mencari helikopter tersebut.

Berita secara umum belum dapat disahkan setakat ini. Walaubagaimana pun, laporan tidak rasmi juga melaporkan, helikopter tersebut selamat mendarat di Seri Aman.

Berita selanjutnya bakal menyusul.
Categories:

1 ulasan:

  1. "di kawasan sarawak, berhampiran betong.".adehhh tambah dalam malaysia di pulau borneo..

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping