Sabtu, April 22, 2017

Huh! Dah takde kerja lain gamaknya Si Nurul Izzah ni. Kot ye pun dia kegersangan sejak berstatus 'Janda' ni, takkan la sampai dia boleh jadi 'Ghairah' melihat lelaki sama lelaki bergaduh kot?

Kemungkinan Si Nurul Izzah tu jadi 'Teransang' apabila melihat lelaki - lelaki itu berpeluh dan bergaduh sesama sendiri seperti mana yang sedang berlaku dikalangan puak Pakatan Haprak tu gamaknya.

Atau mungkin, Si Nurul Izzah tu cuba mencari sesuatu untuk mengiburkan hatinya bagi melarikan diri dari skandal rasuah yang kini sedang hangat menghantui pemimpin partinya sendiri.

Dalam satu paparan yang dimuat-naikkan ke akaun Instagram peribadi Si Nurul izzah itu sebelum ini, dia turut berkongsi video aksi Kejohanan Muay Thai anjuran Persatuan Boxing Kelantan.
Dengan menggunakan Hastag #Scary #Exciting, ianya memberikan gambaran seolah - olah Si Nurul Izzah tu memang 'Teruja' melihat aksi lelaki - lelaki didalam gelanggang tu sedang bergaduh.

Yang herannya, sampai ke Kelantan Si Nurul Izzah tu sanggup menghabiskan masa untuk menyaksikan perlawanan Muay Thai ni ya? Keadaan parti dia yang kian nazak tu macam mana pulak?

Kan lebih baik jika Si Nurul Izzah tu rasa bertanggungjawab untuk membersihkan partinya dari skandal rasuah yang hangat diperkatakan pada ketika ini. Ada juga faedahnya. Tidak la parti yang diterajui oleh Mamanya itu hanya menjadi parti Retorik je semata - mata!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

SH mohon maaf kerana terpaksa me'moderate'kan ruangan komen ini kerana ada komen datang dari sumber yang tidak dapat dikenal pasti.

Komen la banyak mana yang korang nak komen. Bagi la pandangan korang mengenai isu yang dibangkitkan. Insya Allah SH akan approve semuanya. KECUALI yang jelas melanggar Akta SKMM.

Sekian, terima kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping